Nieuws

Mijn naam is Adrie van Wijk

Ik speel mee in de film omdat ik werkzaam ben bij het Erasmus MC en het belangrijk vind dat er zulke mooie projecten voor onze patiëntjes worden gemaakt, zodat zij zich weer even kind kunnen voelen.

Ik ben een (stem) acteur onder andere bekent van de ZuiderSter reclame Annie & Ger ZuiderSter met Paul van Soest. Naast acteren hou ik van zingen en presenteren, dit doe ik meestal als mijn alter ego “Trudy”.
“Trudy” is een creatieve duizendpoot, een Rotterdamse met een grote passie voor entertainment. Door haar acteer- en zangkwaliteiten te combineren met een flinke dosis improvisatievermogen weet zij zich te onderscheiden van anderen en van elke gelegenheid een feest te maken! In het nieuwe theaterseizoen zal “Trudy” onder andere te zien zijn in het Zuipleintheater. Tevens maak ik, vanaf 2013, deel uit van de theater groep Meijers&VanWijk. Een theatergroep die zich vooral bezig houdt met muzikale tragikomedies.
Mijn opleiding voor zang heb ik gevold op de Popschool bij de SKVR (1993-1997), waar na ik in 1999 ben begonnen met een acteeropleiding bij het Nederlands Musical Ensemble gevolgd door twee jaar intensieve speltraining bij de SKVR (2006-2008)

%d bloggers like this: