Nieuws

Mijn naam is Annelies Blom

Ik doe mee met de speelfilm om onze patienten van het ErasmusMC-Sophia te laten stralen en te genieten van deze film om zo hun ziekte even te laten vergeten.
Met deze film geven we de patienten daadwerkelijk een podium om hun dromen te verwezenlijken, door ze een rol te geven in de film en ze een fantastisch filmavontuur te laten beleven.
Mijn motto is dan ook; denk in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Ik ben event manger van Sophia TV en Evenementen
Mijn intrinsieke motivatie is voortgekomen uit mijn slechte ziekenhuiservaringen. Er was destijds weinig aandacht voor het welbevinden van een kind in het ziekenhuis.
Op mijn achtste jaar droomde ik ervan om hierin verandering te brengen en om verpleegkundige te worden.
En waar kan je dat het beste doen….in het Sophia KinderZiekenhuis als kinderverpleegkundige en de laatste jaren als praktijkopleider van verpleegkundige studenten.
Mijn droom kwam uit en toen Michael Jackson ook nog langskwam en alle patienten verblijden met zijn bezoek, toen wist ik het helemaal zeker, dit is mijn passie; kinderen laten stralen en hun ziekte laten vergeten.
Zo is het mijn levensmissie geworden om elk kind zich veilig en vertrouwd en gesteund te voelen in het ziekenhuis en om zijn persoonlijke talenten te laten ontplooien middels de film of via het podium van Sophia’s got Stars of te ontspannen tijdens andere leuke evenementen zoals de brandweerdag en de meet en greet met de Feyenoord voetballers.

Kijk nu al uit naar de organisatie van de landelijke premiere in de Pathe bioscopen en al die stralende koppies.
Love my job #

%d bloggers like this: