Nieuws

En we zijn gestart!!!!

Eindelijk is het zover. Het spannende gedeelte is begonnen. Onze droom en dus ook ons doel is een film voor zieke en gezonde kinderen die in zoveel mogelijk bioscopen en/of ziekenhuizen gedraaid kan worden.

Dit is de start van 45 dagen vol spanning en stress. Crowdfunding. Een manier om geld bij elkaar te krijgen om ons project te kunnen maken. Wij hebben veel opnames gemaakt voor deze crowdfunding. Veel clips waren te lang, te kort, niet goed, kortom wat was dat lastig. Tenslotte hebben wij besloten het kort en krachtig te houden. Waarom niet gewoon een oproepje van Jada, Sepp en Danny ? Onder het motto Keep it Simple? Gelukkig kregen wij ook hulp van de mensen achter Cinecrowd. Wij zijn dan naast dat wij het spannend vinden, erg blij dat wij gestart zijn en 45 dagen de tijd hebben om ons streefbedrag bijeen te krijgen.

Krijgen wij van jullie de kans om de droom van ons, maar ook die van alle zieke kinderen te verwezenlijken?

Hoe kan je ons hiermee helpen?
Omdat de film vooral voor kinderen is, richten we ons ook op kinderen. We willen alle kinderen de kans geven even weg te dromen in de bioscoop.
Als je een kaartje koopt, krijg je er een extra kaartje bij. Deze duo-bioscoopkaart is een toegangsbewijs waarmee een kind samen met een ouder, verzorger, broertje, zusje, vriendinnetje, vriendje of wie dan ook (want dat maak je lekker zelf uit!) onze droom mee kan beleven en achter Het geheim van Sophia komt.
De film komt in meerdere bioscopen in Nederland, dus vast ook bij jou in de buurt. En….onder alle verkochte kaarten verloten we 100 premièrekaarten!

Maar je hoeft geen kaartje te kopen. Elke euro is meer dan welkom. Maar je kunt ons natuurlijk ook helpen met andere ideeën om geld voor ons in te zamelen. Mocht je een goed idee hebben of een actie willen organiseren of een sponsor weten voor het maken van Het geheim van Sophia, neem dan contact met ons op via de website Het geheim van Sophia. Je bent meer dan welkom!

De beloning(en)
De mooiste beloning voor jullie steun is onbetaalbaar. Als Het geheim van Sophia er komt, kunnen heel veel zieke, maar ook gezonde kinderen wegdromen bij een mooi en spannend verhaal, zonder na te hoeven denken over de rest van de wereld. Dan is onze droom werkelijkheid geworden.
Als dank voor jullie steun willen we graag dat jullie die droom ook meebeleven. Dat kan met onze bioscoopkaartjes, speciale VIP-premièrekaarten en tijdens de afterparty en natuurlijk vermeldingen op de aftiteling.

Wil je ons steunen? Ga dan snel naar onze Cinecrowdpagina en help ons deze droom te laten uitkomen.

Namens ons allen

Heel erg bedankt..

%d bloggers like this: