Nieuws

Mijn naam is Jada Borsato

Ik doe mee met deze film omdat ik het belangrijk vind dat zieke kinderen er even niet aan hoeven te denken dat ze ziek zijn en om deze kinderen blij te maken en een droom première te geven in een echte bioscoop, aangezien dit een kinderwens is voor velen. Ik ben onwijs trots op onze cast en crew en kijk er naar uit om deze film te zien op groot wit doek!

Ik ben een Nederlandse zangeres en (stem) actrice. Het begon allemaal bij de film “Happy Feet 2” in 2011, waarin ik de stem insprak van Boadicea. In 2012 speelde ik in mijn eerste speelfilm “Sint & Diego: De Magische Bron van Myra” waarin ik de hoofdrol Madelief mocht spelen. Ook mocht ik hier de titelsong “Vrienden voor altijd” van inzingen. Ik won met deze film de Goude Pepernoot Award voor talent van het jaar. In 2013 zong ik de titelsong in: “De Wereld van Klaasvaak” voor deze musical in de Efteling. Ook maakten wij dit jaar met een geweldige filmploeg de korte film “Plakband” dit was een Film voor het 48 Hour Film Project – de Cinekid editie.

Wij hebben hiermee te gekke prijzen gewonnen. In 2014 sprak ik de stem in van Izzie in de film “Flits & Het Magische Huis, ook hiervoor zong ik de titelsong in die ik ook uit heb gebracht als single: “Als jij maar van me houdt” ook heb ik dit zelfde jaar een andere single op genomen voor het album van mijn vader genaamd Duizend Spiegels. Dit lied heet “Samen voor altijd” en samen met mijn vader heb ik hiervoor een aantal keer opgetreden, ook toerde ik dit jaar met hem mee wat ik onwijs te gek vond.

In 2015 heb ik opnieuw in een speelfilm gespeeld: Michiel de Ruyter, dit was een ongelofelijk grote film waar ik heel veel van heb geleerd. Ik mocht de rol van Neeltje de Ruyter spelen, waar ik heel erg van heb genoten. Dit zelfde jaar heb ik nog een stem ingesproken in “De kleine prins” Nu in 2017/2018 heb ik de eer gekregen om Zoë te mogen spelen.

Zingen, acteren en piano spelen zijn altijd al mijn hobbies geweest, dit is echt wat ik het aller liefste doe.

Hieronder vinden jullie mijn oproep om alle hulp die wij maar kunnen krijgen. Je kan ons steunen via onze Cinecrowd pagina. Iedere Euro is welkom en er zitten nog leuke beloningen bij voor jullie eventuele donaties… Wil je ons steunen? Klik dan HIER

%d bloggers like this: