Nieuws

Mijn naam is Jeffrey Saabeel.

Ik ben zanger/danser en singer songwriter.
Als kleine jongen droomde ik altijd over een mooie toekomst en dat ik zou worden wie ik nu ben. JA HET IS WAAR dromen kunnen echt uitkomen zolang jij er zelf in geloofd.
Hoe sterker de wilskracht is hoe groter de droom zal zijn.Wat is nou mooier dan doen wat je echt leuk vind. In 2016 heb ik een waanzinnig avontuur mee mogen maken als deelnemer in IDOLS. Daar heb ik een mooie 6e plaats behaald. Dit heeft mij me ogen doen openen om vast te houden aan wat je hebt en wie je bent en dat je meer kan dan je denkt.
Zo heb ik een waanzinnig lied mogen coveren van Enrique Iglesias – El perdon.

Mijn versie heet: Wil je bij me zijn Luister maar.

Ik schrijf zelf onwijs veel liedjes en vind dit erg fijn om te doen. Dit is mijn passie mijn lust en mijn leven. Hier nog een liedje wat ik zelf geschreven heb in samenwerking met Rick Bliek. Het liedje heet: Loop niet weg. Luister maar:

Optreden doe ik bijna heel mijn leven al.
Ik zou me niet meer voor kunnen stellen om niet op te treden. Want dit is wie ik ben.
Naast optreden en liedjes schrijven ben ik Sportinstructeur en dansleraar.Op jonge leeftijd had ik mijn dansschoenen al aan.
Ik heb dan ook een dansopleiding mogen volgen aan de Lucia Marthas academie en in verschillende musicals gedanst.
Hier beginnen de kindjes van kinderen voor kinderen vaak of dansers zoals bij de toppers of andere tv shows.
Een erg leerzame maar zeer leuke school als je van zingen en dansen houd.

En dan nog een droom HET GEHEIM VAN SOPHIA.
Wat een beleving en wat ben ik trots dat ik deel uit mag maken van deze film. Hoe vet is het dat ik de soundtrack heb mogen schrijven en op heb genomen samen met Jada Borsato.
En dan de clip erbij WAUW!! Die maakt het toch helemaal af.Wat ben ik trots op iedereen waarmee ik heb mogen samen werken die dag.
Want samen staan we sterk dat kan ja zeker wel zien.Daarom zet ik me ook 1100% in voor het geheim van sophia want nogmaals SAMEN STAAN WE STERK.
En wat is mooier dan dromen uit laten komen of ze nou klein zijn of groot.

Want ik geloof in ieder zijn droom!

%d bloggers like this: