Nieuws

Mijn naam is Joyce van Rijn

34 jaar, trotse mama van twee prachtige kindjes en ik speel FonkelFee in de Sophia Film.
In 2006 studeerde ik af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en hiervoor heb ik twee jaar zang aan de Rockacademie gestudeerd. Na mijn studie bij Frank Sanders werd ik aangenomen in de prachtige Winx Show, waarin ik met veel plezier Fee Flora speelde. Al snel daarna presenteerde ik bij Talpa en speelde ik verschillende karakters in een bekend, groot familiepretpark.

Kort daarna zette ik Joyce Entertainment op en ben ik tot op heden te zien als presentatrice en zangeres op mooie gala’s en evenementen. Zo presenteerde ik het KIKA Gala, Orange Babies, Kinderen van de Voedselbank, Ondernemend Alkmaar en veel meer. Hiernaast heb ik prachtige karakters ontwikkeld (o.a. FonkelFee en LuluPiraat) waarmee ik kinderen op kinderfeestjes, evenementen, familiedagen en in winkelcentra op interactieve wijze meeneem naar een wereld vol wonderen en magie!
En dat is ook precies de reden dat ik meewerk aan deze prachtige film. Omdat ik vind dat iedereen in wonderen en magie moet kunnen geloven. En als je heel ziek bent en lang in een ziekenhuis moet blijven is dit best weleens moeilijk. En daarom lijkt het mij geweldig om een steentje bij te dragen aan deze bijzondere film, zodat we toch een beetje magie aan de kinderen van het Sophia kunnen geven.

%d bloggers like this: