Nieuws

Mijn naam is Maylin van Putten

In Het Geheim van Sophia de film speelt Maylin (12), de rol van Livia. Livia & Lieve (Limme de Jong) vormen samen ‘De Tweeling’, die zorgt voor een belangrijke leidraad van het verhaal in de film. Evenals alle andere cast- en crewleden zet Maylin zich enorm graag in om van deze film een groot succes te maken, om kinderen die dat verdienen en nodig hebben even alle dagelijkse beslommeringen te laten vergeten en te laten genieten van een prachtige bioscoopfilm en al het moois daar omheen.

Al van kleins af aan is de filmset en het theater een plek waar Maylin zich als een vis in het water voelt. Vorig jaar nog stond zij te stralen als Noura in ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ van Rick Engelkes Producties. Daarvoor stond zij in theaters door het hele land als Jet in ‘Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’ van de Efteling en ook was zij te zien in verschillende commercials, films en televisieseries. Zo was ze 3 seizoenen lang te zien in ‘Moordvrouw’ en speelde ze ook rollen in o.a. ‘Komt een Man bij de Dokter’, ‘De Man met de Hamer’ en ‘Bitterzoet’ van LINDA.tv. Op dit moment is Maylin kandidaat en vlogger in het nieuwe Nickelodeon-programma “De Viral Fabriek”, waarin 8 YouTube-teams het tegen elkaar opnemen om de beste YouTuber te worden. De eerste aflevering heeft Maylin’s team ‘De Fruitvlogjes’ gewonnen, door de meeste likes te verzamelen onder hun video op het YouTube kanaal van ‘Nickelodeon Nederlands’, en ze hopen natuurlijk met al hun creativiteit de finale te behalen !

In haar vrije tijd gaat Maylin graag naar musicalles, ballet en streetdance bij de Dutch Junior Musical Academy en voor aankomend jaar is ze geselecteerd om de vooropleiding te gaan doen bij Lucia Marthas, waar ze nóg beter hoopt te worden in zang, dans en spel. Daar heeft ze heel veel zin in en ze kan niet wachten om straks samen met de gehele cast & crew, vele patiëntjes en genodigden te kijken naar de première van Het Geheim van Sophia de film, want dit belooft een hele, hele mooie film te gaan worden !!!

%d bloggers like this: