Nieuws

Mijn naam is Noa Esmee Westerlaken

Ik ben 13 jaar en woon in Den Bosch samen met mijn vader, moeder en hondje Gizmo.
Op 7 maart 2017 kreeg ik de diagnose acute leukemie en heb ik maandenlang opgenomen gelegen in het Sophia kinderziekenhuis. Nu na vele behandelingen, chemokuren en een stamceltransplantatie, waarbij ik nieuw beenmerg heb gekregen van een donor, kan ik zeggen dat ik leukemie vrij ben op dit moment.

Op de foto met Danielle

Tijdens de lange opname heb ik vaak naar het geheim van Sophia de video deel 1 en 2 gekeken. Heerlijk even niet nadenken over het ziek zijn maar helemaal opgaan in de spannende video over dit ziekenhuis. Het was mijn wens om ooit zelf mee te mogen spelen, want wie kan er nu beter een patiƫnt spelen dan ik, met zoveel ervaring. Wat gaaf dat ik nu ook echt kan zeggen dat ik bij de cast hoor van Het geheim van Sophia De film.
Super om nu zelf een glimlach te kunnen bezorgen bij mijn mede patiƫnten en ook zij even niet ziek zijn bij het zien van deze geweldige film.

Ik heb onwijs genoten van deze mogelijkheid en ben iedereen erg dankbaar.
Heel veel plezier bij het kijken van het Geheim van Sophia de film

%d bloggers like this: