Nieuws

Mijn naam is Richard Spijkers

Inmiddels 48 jaar oud met een leven vol kansen en prachtige projecten. Ik begon in het theater na mijn opleiding Conservatorium Muziektheater en mocht mooie rollen spelen in produkties als Beauty and the Beast, Les Misérables, Kuifje, Passion, Romeo en Julia, Bonifatius en The Full Monty. Later studeerde ik nog af aan ‘LCM London’, Performing Arts. Maar wanneer ben je ooit uitgeleerd? Nooit, ben ik van mening.

Op het gebied van film heb ik de rol van Teddy gespeeld in ‘Pestkop’(2017), Leila in ‘Kamer 24’(2018) en ik heb gespeeld in kortfilms als ‘De Droomtrein’ en ‘Love’, die vele prijzen in de wacht sleepten. Ook mocht ik in TV-series gastrollen vertolken, zoals in GTST, ONM, ‘Dagboek van een Callgirl’ en ‘Rozengeur en Wodka-Lime’. Tevens speelde ik in de serie ‘Beschuldigd’ en verscheen ik in ‘Overspel’. Verder leen ik geregeld mijn stem uit als Voice-over en speelde ik in commercials en bedrijfsfilms.

En nu dit project. Ik heb geen seconde getwijfeld toen ik gevraagd werd om hieraan mee te werken. Niet alleen gelooft het kind in mezelf nog steeds in dromen, maar ook het feit dat gezondheid en geluk geen vanzelfsprekendheid zijn, maken dat ik met alle liefde meewerk aan deze verre reis. De passie en de betrokkenheid van het creatieve en productionele team zijn groot en werken aanstekelijk. Ik ben er nu al trots op dat ik deel mag uitmaken van deze geweldige club mensen.

%d bloggers like this: