STEUN ONS !
Hoe kun je ons steunen

Beste filmliefhebbers,

Bedankt dat je ons filmproject wilt bekijken.
Wat is Het geheim van Sophia?

Het geheim van Sophia is een film over dromen.
Dromen over een mooie wereld waarin alles wat je wilt mogelijk is. In Het geheim van Sophia beleven twee zieke kinderen een spannend avontuur.
Ze krijgen de opdracht om het bed waarin je je dromen echt kunt beleven te beschermen want De Wolf en De Witch willen het bed stelen.
Ze komen voor steeds hetere vuren te staan en in andere tijden en andere werelden terecht. Dan komen ze erachter dat iedereen recht heeft op een eigen droom en dat zelfs mensen met kwade bedoelingen mooie dromen hebben.

Danny Bliek is de bedenker van Het geheim van Sophia, Yvonne van der Haven is de regisseur.
Op YouTube zijn de twee eerste delen, speciaal gemaakt voor Sophia TV, al bijna 1 miljoen keer bekeken. Beiden video’s zijn gemaakt voor en door medewerkers, vrijwilligers en patiënten van het Erasmus MC Sophia kinderziekenhuis, zodat zieke kinderen even kunnen dromen en vergeten dat ze ziek zijn.

In Het geheim van Sophia – De film worden de hoofdrollen gespeeld door Jada Borsato en Sepp Ruiters. Natuurlijk spelen ook patiënten en ex-patiënten uit het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis mee. Soms komt het voor dat een acteur te ziek is en we niet kunnen opnemen. Dan verplaatsen we de opnames, want zij zijn de eigenlijke hoofdpersonen in dit project en voor hen is deze film het allerbelangrijkst.

Onze droom en ons doel is een film voor zieke en gezonde kinderen die in zoveel mogelijk bioscopen gedraaid kan worden. Voor de patiënten uit het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis is er een speciale VIP-droompremière in Pathé De Kuip in Rotterdam met een geweldige afterparty! Daarnaast komt de film op het eigen tv netwerk.

Waar hebben wij jullie hulp voor nodig?

Iedereen die meewerkt aan de film doet dit geheel vrijwillig en ook locaties zoals het Prehistorisch dorp te Eindhoven en Villa Pardoes worden voor ons beschikbaar gesteld. Daar zijn we heel erg blij mee. Maar daarmee zijn we er nog niet. Jullie hulp is nodig om de film ook echt te kunnen maken. De opbrengst gebruiken we voor camera’s, licht, geluid, make-up, kleding en natuurlijk ook voor eten en drinken voor cast & crew.

Hoe kun je ons helpen Het geheim van Sophia te maken?

Omdat de film vooral voor kinderen is, richten we ons ook op kinderen. We willen alle kinderen de kans geven even weg te dromen in de bioscoop.
Als je een kaartje koopt, krijg je er een extra kaartje bij. Deze duo-bioscoopkaart is een toegangsbewijs waarmee een kind samen met een ouder, verzorger, broertje, zusje, vriendinnetje, vriendje of wie dan ook (want dat maak je lekker zelf uit!) onze droom mee kan beleven en achter Het geheim van Sophia komt. De Duo kaart kost 15 Euro.
De film komt in meerdere bioscopen in Nederland, dus vast ook bij jou in de buurt. En….onder alle verkochte kaarten verloten we 100 premièrekaarten!

Je kunt ons natuurlijk ook helpen met andere ideeën om geld voor ons in te zamelen. Mocht je een goed idee hebben of een actie willen organiseren of een sponsor weten voor het maken van Het geheim van Sophia, neem dan contact met ons op via de website Het geheim van Sophia. Je bent meer dan welkom!

De beloning(en)
De mooiste beloning voor je steun is onbetaalbaar. Als Het geheim van Sophia er komt, kunnen heel veel zieke en gezonde kinderen wegdromen bij een mooi en spannend verhaal, zonder na te hoeven denken over de rest van de wereld. Dan is onze droom werkelijkheid geworden.
Als dank voor je steun willen we graag dat je die droom gaat meebeleven. Dat kan met onze bioscoopkaartjes, speciale VIP-premièrekaarten en tijdens de afterparty en natuurlijk vermeldingen op de aftiteling. Kijk snel op onze donatie pagina:  Bekijk de oproep van Jada, Sepp en Danny hieronder.

Help jij ons onze dromen waar te maken?

Klik dan HIER en wij doen de rest. Dank je wel!

We houden je op de hoogte via deze pagina, onze facebookpagina en onze crowdfundingspagina, dus blijf ons volgen!

Dank voor je aandacht en steun, met filmische groet,

Danny, Yvonne, Hans  & Cees
Het Geheim van Sophia

%d bloggers like this: