STEUN ONS !
Hoe kun je ons steunen

Kunnen we nog doneren?

Die vraag komt regelmatig voorbij sinds de crowdfunding op Cinecrowd is afgelopen. En daar zijn we heel er blij mee, want ja, natuurlijk kan dat en het is ook heel erg nodig! We zijn heel erg blij en dankbaar dat de crowdfunding geslaagd is, want dat betekent dat de draaidagen door kunnen gaan. Maar na de draaidagen zijn we er nog niet. Ook voor de postproductie is geld nodig.

Waar is nog geld voor nodig?
Het gefilmde materiaal moet natuurlijk gemonteerd worden. Het geluid moet bewerkt en onder de beelden gezet, er komt iemand voor special effects en kleurcorrectie en…geen speelfilm zonder muziek en geluidseffecten. Ook daar is tijd en geld voor nodig. En als de film dan eindelijk helemaal klaar is, moet ie ook nog bioscoopwaardig gemaakt worden, zodat ie ook echt in de bioscoop gedraaid kan worden.

Kortom, iedere donatie is nog steeds welkom, en natuurlijk krijg je daar ook iets voor terug.

Variërend van een duobioscoopkaartje tot vermelding van logo en bedrijfsnaam.

Dank voor jullie vertrouwen, en tot in de bioscoop bij Het geheim van Sophia!

Kies hier uw gewenste donatie en eventuele reward.

Een geheime link voor Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel.
Een duo kaartje voor Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel.
Vijf duo kaartjes voor Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel..
Kijkje op de set, twee kaartjes voor de Vip premiere en de Afterparty bij Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel.
Kijkje op de set, 10 kaartjes voor de Vip premiere, naamsvermelding op de aftiteling en de Afterparty bij Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel.

Je wordt co-producent met naam op aftiteling en volledige vermelding op IMDB (zonder aanspraak op rechten en opbrengst) Dank je wel.
Wilt u een ander bedrag doneren? Dat kunt u hier doen. U kunt al vanaf 1 Euro doneren. Het maximum is aan u. Alvast heel erg bedankt voor uw steun
Doneren € -
%d bloggers like this: